Zo onderhoud je jouw voertuig

Truckwash1 is je specialist op het gebied van onderhoud

Ben je op zoek naar een specialist voor het onderhoud van je auto, vrachtwagen of caravan dan kan je zeker eens een kijkje nemen bij Truckwash1! In de shop vind je een uitgebreid assortiment met verschillende poetsmiddelen, materialen en reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit merken. Naast poestmiddelen en reinigingsmiddelen heeft Truckwash1 ook verschillende soorten geurmiddelen om je truck, caravan en/of auto weer fantastisch te laten ruiken. Alle nare geurtjes zijn binnen no-time weer verdwenen. Geef je het liever uit handen? Dan kan je ook langskomen bij één van de locaties.

Caravan onderhoud

Naast auto’s en vrachtwagens is caravan onderhoud ook een specialisme van Truckwash1. Je kan langskomen in de wasstraat, maar je kan ook zelf aan de slag met de artikelen uit de shop. Caravan onderhoud is vooral belangrijk voordat je op vakantie gaat en wanneer je weer terug bent, maar ook het winterklaar maken van je caravan of camper is van essentieel belang. Reinig minimaal één keer per jaar het interieur en exterieur. Zo blijft je caravan in een uitstekende conditie.

De geur in je auto verbeteren

Wanneer je de geur in je auto wilt verbeteren dan dien je te beginnen met het schoonmaken van het interieur. Dit doe je door goed te stofzuigen en alle etensresten of alle vuiligheden te verwijderen, de bekleding en het dashboard en de ramen met speciale reinigingsmiddelen schoon te maken. Hierna zal je voertuig weer een stuk beter ruiken. Wil je die geur langer houden? Dan kan je kiezen voor een hoge kwaliteit luchtverfrisser. Vieze geur uit auto verwijderen? Hanteer dan deze stappen en je auto zal weer heerlijk als nieuw ruiken. Weg met vieze of muffe geuren! Daar zit niemand op te wachten.