Zelfs sappen en smoothies maken met een slowjuicer

Gezond eten lijkt tegenwoordig mode te zijn. Mensen moeten echter begrijpen dat gezond eten van levensbelang is en dat het niet iets moet zijn wat komt en gaat. Wat wel mode kan zijn is de manier waarop wij gezond kunnen eten. Denk bijvoorbeeld aan smoothies. Deze kun je tegenwoordig in elk café krijgen, maar er zijn zelfs complete smoothiebars geopend. Helaas staan deze ingedriënten vast en moet je hier veel voor betaal. Maak daarom je smoothies zelf met een slowjuicer!

Een slowjuicer

Een slowjuicer is een apparaat die groente en fruit kan veranderen in sappen en smoothies. Dit gaat door middel van persen en zeven. Er komt een heerlijke pulp vrije sap uit het apparaat. Dit gebeurt op een langzame manier en zonder hitte, in tegenstelling tot de normale fruitpersen. Dit zorgt ervoor dat er veel meer voedingsstoffen behouden blijven en de voedingswaarde dan dus ook 6 keer zo hoog is als bij sap uit een reguliere fruitpers. Daarnaast is de slowjuicer erg zuinig en maakt deze nauwelijks geluid. De slowjuicer is verkrijgbaar bij Greenis Europe in verschillende kleuren en designs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de slowjuicers of wilt u direct eentje aanschaffen? Dan moet u op de website zijn. Hier vindt u de producten, alle informatie en de contactgegevens.