Zelf engineeren?

Voor wie extra ideeën wil bijtanken op het gebied van apparatenbouw en RVS, is HenF Lichtenvoorde de mogelijkheid om die ideeen uit te bouwen naar concrete mogelijkheden! Zij hebben altijd zin in een nieuwe uitdaging en kunnen uw ideeën voor apparatenbouw daadwerkelijk omzetten in nieuwe producten of aanvullingen op tril- en schudgoten, zeefmachines, mobiele airconditioners, warmtewisselaars, warmtepompen, biogasinstallaties transportschroeven, roerwerken en medische installaties.

Van engineering tot daadwerkelijke productie

HenF Lichtenvoorde te Lichtenvoorde biedt u als machinebouwer een optimale inventiviteit, flexibiliteit en precieze nauwkeurigheid. Binnen de organisatie werken mensen met ervaring op het gebied van apparatenbouw in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, energie- en milieutechnologie. Daarnaast kunt u hier terecht voor plaatwerk gemaakt van roestvrij staal en maken zij de meest uiteenlopende drukvaten, mix- en opslagtanks, silo’s en tanks voor de voedings– en farmaceutische industrie. Desgewenst nemen ervaren tekenaars u ook de volledige engineering uit handen, als u zelf de kennis, tijd, of mogelijkheden niet in huis heeft of liever een vruchtbare samenwerking aangaat om tot een succesvol en goed te gebruiken eindproduct wilt komen. 

Kijk voor meer informatie over engineering, apparatenbouw en daadwerkelijke productie op de website van HenF Lichtenvoorde. Dit kan ook als u meer informatie wilt over de diverse soorten druktanks die zij aanbieden.