Wees de baas over je eigen gedachten

Master your mindset

Iedereen heeft dat weleens als je voor een uitdaging staat: Kan ik het wel? Wat als het niet lukt? En als het dan niet lukt: Zie je wel, het was een risico, je denkt dat je de grenzen van je kunnen hebt bereikt, misschien ben je teleurgesteld in jezelf, of boos. Bedenk dan dat je een keuze hebt. Het gaat erom hoe je kijkt naar je uitdagingen en tegenslagen, hoe ga je om met kritiek en emoties. We willen alles controleren met onze gedachtes, alleen dat lukt niet altijd. Emotioneel in balans zijn is ook zeer belangrijk als je mentaal in balans wilt zijn. Het staat allemaal in verband met elkaar en daarom kan het een niet zonder het ander. Daarom is het ook belangrijk dat je je lichaam fit en gezond houdt, want ook dat heeft impact op je mind en emoties. Master your mindset en wordt succesvol!

Vervang je fixed mindset met een growth mindset

Het verschil is eigenlijk dat je alles van de positieve kant ziet. Dat is niet makkelijk, maar je kan al makkelijk beginnen door het gewoon tegen jezelf te zeggen op een positieve manier zoals: Weet je zeker dat je dit kunt? Misschien heb je er geen talent voor.  <-> Ik weet niet zeker of ik het al kan, maar ik kan het leren als ik er tijd en energie aan besteed. Als je met de juiste instelling ergens instapt, emotioneel meestal in balans bent en je discipline behoud, dan kan er eigenlijk niks in de weg staan. Jij zal je doelen behalen en je hebt zelf in de hand hoe snel en goed je dat doet.

Fitness instructeur

Beginnen, de eerste stap die vaak ontstaat door een bepaalde motivatie. Dat is niet lastig, maar de discipline creëren en behouden om alles door te zetten is moeilijk. Hier gaan mensen vaak de fout in en vallen ze terug naar waar ze waren. Als je hulp nodig hebt met het creëren van de juiste mindet of gewoon een doel wilt stellen, dan staan de coaches van Off-Limit er voor je! Ze kunnen op het gebied van sport en voeding met alles helpen, maar ook zeker met het creëren van de juiste mindset. Niet iedereen heeft zin in een coach die elke ochtend aan je deur staat te kloppen en schreeuwen, maar veel hebben wel de begeleiding en motivatie nodig om hun doen in 1 keer te kunnen halen. Wil je een goede start maken en direct op het goede pad zitten, dan is een online fitness instructeur perfect voor jou! Sport, werk, familie, of gewoon voor je persoonlijke ontwikkeling? Het team van Off-Limit is er voor je!