We moeten letten op vaccinaties voordat we naar het buitenland gaan

Vroeger werd er een stuk minder gereisd dan nu. Daarnaast was er nog geen internet. Deze twee factoren zorgden ervoor dat er weinig bekend was over reizen en over andere landen. Het was dan ook veel voorkomend dat er negatieve ervaringen werden opgelopen in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan infectieziektes die werden opgelopen. Tegenwoordig weten we veel meer over reizen en andere landen. Daarom zijn wij op de hoogte van het nemen van vaccinaties voordat we naar het buitenland gaan.

Waar vaccinaties?

Vaccinaties kunnen natuurlijk bij de dokter en in het ziekenhuis worden genomen. Dit kost echter veel tijd. U moet eerst een afspraak maken en er dus tijd voor vrij maken. Dit lukt niet altijd. Daarom heeft thuisvaccinaties hier iets op gevonden. Op de website vindt u een volledig overzicht van de vaccinaties die u nodig heeft voor het land of de landen waar u naar toe gaat. U kunt deze in een soort van winkelmandje leggen. Zo ziet u direct wat u nodig heeft, hoeveel dit kost en of het eventueel onder uw verzekering valt. Daarna kunt u een afspraak maken waar en wanneer u wilt.

Interesse?

Gaat u binnenkort naar het buitenland? En woont u in bijvoorbeeld Amsterdam? Laat u dan op tijd vaccineren in Amsterdam door thuisvaccinaties.nl. Ga naar de website om te zien welke vaccinaties u nodig heeft en om een afspraak te maken.