Wat is uw favoriete speeltje?

Wat is uw favoriete speeltje? Dat is de vraag die het bedrijf Shevibes stelde aan honderden vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat van de 1000 ondervraagde vrouwen het liefst een Lelo vibrator op het nachtkastje heeft staan. De reden hiervoor het grote genot dat de vibrator geeft en de unieke vormgeving. Een Lelo vibrator heeft namelijk niet direct de uitstraling van een ordinaire vibrator, maar meer van een speeltje dat je liefdesleven ondersteunt.

Beste eigenschappen van de Lelo vibrator

De meeste ondervraagde vrouwen gaven aan dat ze de unieke vormgeving en de krachtige motor die in de Lelo is verwerkt zien als de grootste pluspunten van het speeltje. Doordat de vrouwen niet het idee hebben bezig te zien met een normaal speeltje, kunnen de gedachten compleet op het genot worden gericht. Ook het lengte van de Lelo vibrator staat goed bekend, doordat het geen hele grote vibrators zijn, zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar elke gewenste gelegenheid. In een restaurant naar het werk of waar je maar ook heen wil, de Lelo kan met je mee!

Kwaliteit en veiligheid van de Lelo

Vrouwen hechten veel waarde aan de kwaliteit van de Lelo, het is een vrijwel onverwoestbare vibrator die zorgt voor ultiem genot waar je maar wilt. Ook de veiligheid staat bij Lelo hoog in het vaandel, doordat er louter gebruik wordt gemaakt van lichaamsveilige siliconen is het altijd 100% veilig om de Lelo te gebruiken.