Wat is Pokémon go

Reizen tussen de echte wereld en de virtuele wereld van Pokémon met Pokémon GO voor de iPhone en Android-apparaten. Met Pokémon GO, kan je Pokémon ontdekken in een hele wereld! Pokémon GO is gebouwd op Niantic’s Real World Gaming Platform en zal echte locaties gebruiken om de spelers aan te moedigen om naar Pokémon te zoeken. Denk dan aan locaties zoals Japan, New York, Parijs en USA. In Pokémon GO, is de echte wereld de setting!

Maak een wandeling buiten en vang wilde Pokémon. Ontdek steden en dorpen in de buurt van waar je woont en zelfs over de hele wereld. Dit om zo veel mogelijk Pokémon te kunnen vangen. Als je verplaatst, zal je smartphone trillen om te laten weten dat je in de buurt van een Pokémon bent. Als je eenmaal op de Pokémon gestuit bent, kun je hem vangen met de Poke Ball. Wees voorzichtig wanneer je probeert de Pokémon te vangen anders kan deze weglopen! Kijk ook voor PokéStops die zich op interessante plaatsen bevind zoals openbare kunst museums, historische monumenten etc.

Als je Pokémon GO speelt, krijg je een trainer die je mag aanpassen, het kiezen van kleding en accessoires voor hem of haar een Coole look te geven. Uw aangepaste trainer zal verschijnen als je beweegt op de kaart, maar ook op je profielpagina. In Pokémon GO, speelt de niveau die je hebt ook een rol, hoe hoger je niveau hoe krachtiger de Pokémon zijn die je kan vangen.