Wat is narrowcasting en hoe kunt u het gebruiken?

Wellicht heeft u wel eens van de term Narrowcasting gehoord. Het is het op digitale wijze weergeven van specifieke informatie aan uw doelgroep op de juiste plaats en de juiste tijd. Als u dit wilt doen, kunt u gebruik maken van Signage software waardoor uw boodschap op displays wordt weergegeven. Op deze manier kunt u uw doelgroep bereiken met de juiste informatie.

Wie gingen u voor?

U vraagt zich misschien af welke bedrijven er op dit moment al gebruik maken van narrowcasting. Eigenlijk wordt het bij ontzettend veel grote organisaties gebruikt, zoals in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, of andere grote bedrijven. U kunt bijvoorbeeld een rooster tonen, of nieuwe informatie delen. Ook kunt u van tevoren instellen wat u wilt laten weergeven. Mocht u een speciaal evenement hebben, dan kunt u gewoon van tevoren instellen wat u op de beeldschermen aan uw bezoekers wilt laten zien.

Voor meer informatie gaat u naar de website van Centenna

Wilt u meer weten over Narrowcasting? Ga dan zeker even naar de website van Centenna! Hier vindt u tevens meer informatie over Heinekingmedia of het beveiligen van uw laptop of tablets. Als u vragen heeft, neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder!