Wat is een sim only abonnement

Veel  mensen kiezen voor een abonnement met een toestel er bij, dit is een pakket en daar betaal je natuurlijk extra voor. Het lijkt wel alsof je het toestel er gratis bij krijgt maar uiteindelijk betaal je wel wat meer dan dat je zou betalen bij een los abonnement. 

Als je al een goed werkend toestel hebt, waarom zou je dan toch kiezen voor een nieuw toestel bij je abonnement. Je kan ook kiezen voor een sim only abonnement, dit abonnement bevat alleen een abonnement met belminuten, smsjes en datakosten. Je betaald niets extra voor een toestel. Het toestel is dan ook geheel voor eigen rekening.

Heb jij goedkoop ergens een toestel kunnen krijgen of heb je nog een goed toestel liggen, dan kun je kiezen voor een sim only abonnement. Deze abonnementen worden aangeboden door bijna alle providers, denk aan vodafone, Hi, KPN, t-mobile. Maar ook tele2 abonnementen zijn te verkrijgen in sim only.

Zoals de naam het al zegt ontvang je alleen een simkaart, only een sim. En die stop je gewoon in het toestel naar wens. Op deze manier heb je alleen de abonnement kosten waar je echt voor wil betalen en niet de extra kosten voor een telefoon er bij.