Warmtepomp in uw huis installeren

MONTPELIER – Het Huis warmtepomp kopen op dinsdag ingestemd met een voorstel om de staat nutsbedrijf de energie-efficiëntie van elektrische warmtepompen subsidiëren . Het wetsvoorstel , S.202 , geslaagd voor het Huis op een stem stemmen .

Efficiency Vermont gebruikt het geld dat via de staat de energie-efficiëntie lading – een vergoeding geplaatst op de elektriciteitsrekening – om energie en thermische efficiëntie projecten te ondersteunen . Het warmtepomp wetsvoorstel zou het nut om ook bieden subsidies voor efficiënte warmtepompen .

Moderne lucht warmtepompen kunnen huizen te verwarmen tijdens de wintermaanden . Wanneer de temperatuur daalt onder de warmtepomp enkele cijfers, kan de warmtepompen traditionele huis – brandstof aan te vullen – zoals olie of gas – en stookkosten te verminderen .

De Senaat Natuurlijke Rijkdommen en Energie Commissie dit jaar de opstellers van het wetsvoorstel dat hiervoor warmtepompinstallatie te profiteren belastingbetalers en gebruikers , de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en niet benadrukken net de regio tijdens piekuren de vraag naar elektriciteit .

Volgens het ministerie van Openbare Dienst van april brandstofprijs rapport , warmtepompen kosten $ 14 per miljoen British thermal units ( MMBtu ) , hetzelfde als het verwarmen van een huis met hout. Dit is warmtepomp minder dan de helft van de kosten van andere brandstof , zoals propaan , gas en olie, die tussen de $ 35 en $ 45 per MMBtu kost , volgens het rapport .

Hernieuwbare energie bedrijven , milieuorganisaties en brandstof dealers ondersteunen de technologie als een manier om het energieverbruik te verminderen .

Vermont Public Interest Research Group zei elektrische warmtepompen verbruiken minder energie – en lagere totale uitstoot van koolstof – dan de andere beschikbare alternatieven in een typisch Vermont thuis , zelfs als de elektriciteit afkomstig is van fossiele brandstoffen .

” Dit is eigenlijk , in en van zichzelf , in wezen een efficiency maatregel , ” Ben Walsh , een schone energie pleitbezorger voor VPIRG , vertelde House de Natuurlijke Rijkdommen en Energie Comite las warmtepomp