Waarom een loopbaancoach

Wat is een loopbaancoach?

U vraagt zich misschien af wat een loopbaancoach is of waarom je een loopbaancoach nodig hebt. In dit artikel krijgt u antwoord op die vraag. Laten we eerst eens gaan kijken naar wat een loopbaancoach precies inhoudt.

Wat is coaching?

Loopbaancoaching is een vorm van individuele coaching die gericht is op outplacement, reïntegratie of heroiëntatie qua werk en functie. U zit met vragen over je loopbaan: Welke baan past bij mij? Hoe kan ik mijn loopbaan versterken? Een helder doel voor ogen hebben waar u concreet naar toe kunt werken, dat is wat u wilt. U stelt zich de vraag: wat zijn mijn mogelijkheden? En hoe kan ik mijn talenten benutten. Bij een loopbaancoach in Den Haag kunnen deze onderwerpen onder andere aan bod komen. Door middel van een loopbaancoach uit Den Haag krijg je helder waar u  goed in bent en wat uw doelen zijn en hoe u deze goed kunt gaan behalen.

Loopbaancoach Den Haag

Een loopbaancoach uit Den Haag kunt u nodig hebben bij bijvoorbeeld:

  • Mogelijk vervallen of wijzigen van uw huidige baan;
  • Oriënteren naar mogelijk andere passende beroepen;
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisatie;
  • Een nieuw loopbaanperspectief?

Woont u in Haarlem, dan is misschien een loopbaancoach uit Haarlem iets voor u! Een loopbaancoach zorgt dat het beeld dat u heeft van uw toekomst duidelijk wordt gemaakt. De inhoud van het loopbaanadvies wordt op basis van uw achtergrond, het opleidingsniveau, het werk- en denkniveau, de leeftijd en de specifieke situatie bepaald.

Loopbaancoach iets voor u?

Denkt u een loopbaancoach nodig te hebben, misschien een loopbaancoach uit Haarlem? Of misschien een loopbaancoach uit Den Haag? Neem dan snel contact op met een loopbaancoach.