VW Polo 2016

Een VW Polo 2016 kopen? Dan is het lastig om deze nieuw te krijgen. Er zullen nog exemplaren zijn die nooit de dealer hebben verlaten, maar het zal toch vaak neerkomen op een tweedehands VW Polo 2016 kopen. Op zoek naar een goede occasion dus. Een auto die nog niet veel gereden heeft, motorisch nog helemaal in orde is en die er ook nog eens mooi uitziet.

Waarschijnlijk maak je een bewuste keuze voor een VW Polo 2016 en weet je dus wat je wilt. Maar een goede occasion vind je niet zo gemakkelijk. Hoe ga je dus te werk? War moet je zoeken? En belangrijker, hoe ga je die VW Polo vinden?

Wat een goede optie is om eens te oriënteren op een lease-auto uit Duitsland of België. In deze landen worden auto’s relatief kort gebruikt en zijn ze dus nog goed op het moment dat ze afgeschaft worden bij een bedrijf. Dit zie je ook vaak bij autodealers in deze landen. Een auto wordt een paar maanden als showmodel gebruikt door de verkopers en daarna moet er weer een andere auto in de picture gezet worden. Auto’s met weinig kilometers komen zo in de verkoop en dat is interessant.

Er zijn bedrijven die deze auto’s opkopen en weer verkopen. Door de belastingvoordelen in Duitsland en België kunnen deze aanbieders deze auto’s vrij goedkoop aanbieden. Hoe? Bijvoorbeeld via online occasion kopen, waarbij je online bepaald welke auto je wilt kopen en deze vrijblijvend uit kunt proberen. Je krijgt de auto thuis en krijgt 14 dagen de tijd om deze uit te proberen. Je krijgt dus jouw VW Polo 2016 en kunt deze naar hartenlust uittesten. Als de auto bevalt, dan ga je over tot definitieve koop en bevalt de auto niet dan kun je deze gewoon retour sturen. Op die manier kun je gemakkelijk een auto uitzoeken en loop je weinig risico. Je moet wel het geld voor de auto aanbetalen, maar dit geld komt op een aparte rekening van een derde te staan. Pas als jij akkoord voor koop afgeeft dan wordt het geld overgemaakt naar de aanbieder. Eerder niet, dus de risico’s die je loopt die zijn heel erg beperkt.