Vu+ en Xtrend zijn klaar voor de concurrentiestrijd

De markt voor digitale ontvangers wordt steeds verder uitgebreid, waardoor er voor de consument steeds meer keuze is. Waardoor de concurrentie toe neemt, dit is vaak gunstiger voor de klant dan voor de bedrijven. Zij moeten dan de concurrentie aan gaan met andere merken. Dit kunnen zij dan op een paar verschillende niveaus doen. Op klant niveau, de klant beter helpen met de service, iets extra brengen aan de klant. Het beste product, het is mogelijk dat uw bedrijf het beste product aanbiedt, waardoor u hierdoor meer uitblinkt tegenover uw concurrentie. Een derde niveau is uitblinken op de prijs, op dit niveau wordt de beste prijs kwaliteit verhouding gegeven, dit kan betekenen dat een bedrijf het goedkoopste is, maar dat zij wel voldoen aan de eisen van het product.

Zo is het merk VU+ een redelijk nieuw merk op de satelliet ontvanger markt, zij bieden verschillende modellen aan. Het goedkoopste model de VU+ zero is een uitstekend instap model. Het merk VU+ staat bekend om zijn kwaliteit en prestatie en bij het zero model is dit dan ook zeker aanwezig. Het is een multimedia speler die ondanks zijn kleine verschijning tot veel in staat is. Zo heeft de satelliet ontvanger alle belangrijke aansluitingen zoals HDMI, USB en ethernet. Ook het geheugen van de VU+ zero kan makkelijk worden aangevuld met een extern geheugen, zodat u al programma’s kunt blijven opnemen. De VU+ zero is verkrijgbaar in het wit en zwart en kan ook gebruikt worden als extra ontvanger in de slaapkamer of kinderkamer.

Een ander opkomend merk in de satelliet branche is Xtrend, zij hebben een breed aanbod aan verschillende satelliet ontvangers en luxe afstandsbedieningen. De satelliet ontvangers van Xtrend draaien op Linux, dus als u gebruik maakt Linux is dit merk zeker een aanrader voor u. Kijk voor meer informatie en producten van Xtrend op deschotelshop.nl en ontdek welke producten zij nog meer aanbieden.