Voordelen van de taxi boordcomputer

Het registreren van taxiritten en arbeidstijden is verplicht voor taxibedrijven. Toch gebeurd dit nog veel handmatig wat veel tijd kost en enorm fraudegevoelig is. Een boordcomputer registreert de gegevens digitaal.

Taxi Hilversum heeft als voordelen:

–          Dat je minder tijd kwijt bent aan administratie

–          Je kunt sneller zien hoe vaak je taxi’s worden ingezet

–          Het is veel eenvoudiger om je gegevens door te geven aan de belastingdienst

–          De overheid kan taxibedrijven beter controleren waardoor taxibedrijven die fraude plegen minder kans krijgen om grote concurrentie te zijn

Voordelen voor de klant

Voor jou, als klant van het taxibedrijven heeft het ook enorm veel voordelen. Door middel van een boordcomputer wordt een taxi veel betrouwbaarder. Er kan geen fraude meer gepleegd worden met rittijden en arbeidstijden waardoor je er zeker van bent dat je niet te veel hebt betaald. In het verleden gebeurde het namelijk vaak dat taxibestuurders gewoon een prijs vroegen waar ze zin in hadden. Daarnaast worden ook de GPS-coördinaten van de taxirit op de ritbon vermeld. Als klant kun je dus ook beter achteraf controleren of je rechtvaardig hebt betaald.

Ben je op zoek naar een taxi in Almere? Wij brengen je overal waar je naar toe wilt en dat tegen een rechtvaardige prijs!