Voedselveiligheid? Gullimex!

Bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om te bekijken of het voedsel nog wel in goede staat is? En dat het nog veilig is om te eten? Het is belangrijk om hier altijd van op de hoogte te zijn. Op deze manier weet u in ieder geval zeker dat het voedsel nog goed te eten is en dat er bijvoorbeeld geen zieken ontstaan. Bij Gullimex bent u aan het juiste adres. Gullimex is begonnen met het verkopen van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Uiteindelijk heeft dit zich zeer ontwikkeld en is het allemaal uitgegroeid. Het product van Gullimex staat ook wel bekend als de voedselthermometer. 

Gullimex

Op de website van Gullimex is veel informatie te vinden over onder andere voedselveiligheid, proces- en productveiligheid, proces- en productoptimalisatie en de transport van voedsel. Vanuit daar kunt u bekijken wat u wilt bestellen bijvoorbeeld en wat u nodig heeft voor uw bedrijf.

Refractometers kopen?

Zoekt u bijvoorbeeld refractometers? Dit vindt u in het assortiment van Gullimex. Surf naar de website van Gullimex en plaats vandaag nog uw bestelling. Dan heeft u op zeer korte termijn uw refractometer binnen. Wel zo handig en voordelig! Gullimex is u graag van dienst.