Vloer laten opknappen

In mijn nieuwe huis ligt een prachtige vloer, dit is wat mij direct opviel toen ik voor de eerste keer ging kijken. Eigenlijk was ik net zo verliefd op de prachtige houten vloer als op het huis zelf. De vloer moest zeker blijven en heeft er voor gezorgd dat ik er wilde gaan wonen.

De mooie vloer word nog mooier

Nu ik het huis heb gekocht en ben begonnen aan een kleine verbouwing op de bovenverdieping vind ik het ook tijd om de vloer eens onder handen te nemen. Toen ik zelf begon met boenen kwam ik er al gauw achter dat er toch wel wat lelijke beschadigingen in de vloer zaten. 

Ik besloot dat ik wilde de houten vloer schuren Groningen. Ik ging op internet op zoek naar beschrijvingen van hoe je dit moet doen en wat je het beste kunt doen. Toen kwam ik tot de conclusie dat parket schuren Groningen niet gemakkelijk is maar dat je het beter over kunt laten aan een professioneel bedrijf. 

Ik besloot het over te laten aan vloercompleet. Zij kwamen mijn vloer inspecteren en besloten het helemaal als nieuw te maken. 

De vloer werd geschuurd en gelakt en ziet er weer als nieuw uit. Het werk is prachtig verricht en ik ben ontzettend tevreden. Gelukkig hoef ik de komende jaren het bedrijf niet meer in te schakelen maar mocht het nodig zijn dan doe ik het zeker opnieuw