Vind de perfecte kandidaat voor de job bij Flexwurk

Bent u op zoek naar de perfecte kandidaat voor die functie in uw bedrijf? Het aanbod van werknemers is erg groot, wat ervoor zorgt dat u soms de keuze hebt uit tientallen kandidaten. Maar hoe bepaal je wie nou geschikt is voor het bedrijf en de desbetreffende functie? Want hoe kun je nou direct scannen op iemands kwaliteiten en zijn of haar zwakke punten? Gelukkig staat u er niet alleen voor. Flexwurk is een uitzendbureau in Heerenveen en kan u voorzien van professionele medewerkers.

Een ervaren uitzendbureau

Flexwurk is al 8 jaar gevestigd in Heerenveen en is een bekend begrip geworden. Ze staan bekend om hun servicegerichtheid en komen altijd hun woord na. Het maakt niet uit in welke sector u medewerkers zoekt, Flexwurk heeft geschikte kandidaten voor alle verschillende branches. Wilt u nog meer hulp? Dan kan Flexwurk ook het payrolling voor u regelen.

Samenwerking met Flexwurk, hoe gaat dat verder?

Flexwurk heeft een ontzettend uitgebreide database met CV’s. Hier kunt u uiteraard gebruik van maken. Daarnaast leggen de medewerkers een assessment af waardoor u een beter beeld heeft van de persoon in kwestie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Flexwurk? Neem dan vandaag nog contact op met een van de medewerkers.