Verven door middel van poedercoaten

Poedercoaten is een manier van verf toepassen op materiaal. Door deze werkwijze krijg je de verf glad op de ondergrond die over het algemeen moeilijk te bedekken is. Door deze manier toe te passen krijg je een flinterdunne laag verf die er ontzettend lang op zal blijven zitten. 

Verschillende finishes, allemaal van de juiste kwaliteit.

De poedercoaten zijn in verschillende finishes. Zo kun je bijvoorbeeld hoogglans verf op jouw metaal krijgen maar ook een matte variant van de verf. Misschien wil je liever zijdeglans of wil je iets totaal anders, alles is mogelijk en de kwaliteit van alle verschillende soorten is ontzettend goed. 

De kwaliteit van de poedercoating is goed en blijft heel lang zitten. Je zult niet snel beschadigingen krijgen doordat de laag verf zo dun is en goed hecht met het metaal. Door deze poedercoating kun je alle moeilijkere materialen gemakkelijk een andere kleur geven.

De poedercoaten prijzen zijn niet heel hoog. Je krijgt ontzettend goede kwaliteit en hele lange houdbaarheid voor een niet al te hoge prijs. De laag is dun en je zult geen foutjes kunnen vinden in de coating. Door deze manier van verven te gebruiken op metaal zorg je er voor dat het lang blijft zitten en doordat het zo’n dunne laag is maak je het materiaal ook niet groter dan dat het is en kun je het met de verf nog gemakkelijk monteren.