Verse sappen maken met een slow juicer

Houdt u er ook zo van om op te staan en dan vervolgens een heerlijke verse fruit- of groentesap te drinken? Men denkt vaak dat het erg veel tijd kost om zo’n sap te maken. Maar daar vergissen ze zich volledig in. Hoe er altijd gebruik werd gemaakt van een sapcentrifuge, worden nu de slowjuicers steeds populairder en dat is begrijpelijk ook. Slowjuicers hebben namelijk veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel wat de naam ook al aangeeft: langzaam persen. Doordat een slowjuicer langzaam perst behoudt u veel meer voedingsstoffen en mineralen, en wie wilt dat nou niet? Want dát maakt een sap nou net gezond. 

Slowjuicer.be

Slowjuicer.be is de specialist op het gebied van slowjuicers. Een slowjuicer werkt eigenlijk vrij simpel. U hoeft alleen maar de groente en/of fruit erin te doen. Vervolgens doet de slowjuicer al het werk. Houdt u ook niet van pulp? Geen zorgen! De slowjuicer scheidt zelf alle pulp van de sap.

Slow juicers

Wilt u een van de slow juicers kopen? Bekijk dan eens de website van Slowjuicer.be. Hier vindt u erg veel informatie, maar bijvoorbeeld ook recepten en tips voor het gebruik van een slowjuicer. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt het team van Slowjuicer.be u graag verder!