Verschillende reinigingsmiddelen voor je wagen

Er zijn drie verschillende categorie├źn als we het over reinigingsmiddelen hebben. Zo zijn er reinigingsmiddelen voor het interieur, exterieur en voor het wassen. Als we het hebben over interieur dan hebben we het over de binnenkant van de wagen. Bij het exterieur hebben we het over de buitenkant van de wagen. Daarnaast zijn er ook middelen voor verschillende oppervlakken. Hierbij kan je denken aan: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal.

Tip: Maak met regelmaat de binnenkant en buitenkant voor de auto schoon. Niet alleen voor een langere levensduur is dit van belang, maar ook voor het oog.

De velgen reinigen

De velgen reinigen is een belangrijk onderdeel bij het onderhoud van elke wagen. Dit doe je met een goed reinigingsmiddel en het liefst met een goede velgenreiniger. Dit is van essentieel belang om de velgen weer goed schoon te krijgen. Ze zorgen ervoor dat hardnekkig remstof verwijdert wordt. Het meeste vuil op de velgen komt namelijk van de remschijven. Tijdens het remmen slijten deze namelijk en daardoor ontstaat er remstof. Dit zie je vervolgens terugkomen als een zwart laagje op de velgen. Wanneer je dit wilt schoonmaken met alleen water en zeep dan zal je ervaren dat het lastig te verwijderen is. Daarom vind je in de webshop van Truckwash 1 verschillende reinigingsmiddelen voor de velgen terug.

Een aantal tips voor het wassen van een auto

Wanneer je een auto of ander voertuig wilt gaan wassen dan hebben we nog een aantal tips voor je. Hanteer de volgende auto wassen tips en je zit altijd goed:

-Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen

-Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig

-Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen

-Voor het poetsen gebruik je een poetsmateriaal uit de shop van Truckwash 1

-Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter

-Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.