Verrijk uw woonkamer met een Franse kroonluchter

Elke keer als u een authentieke Franse kroonluchter tegenkomt droomt u ervan dat deze bij u in de woonkamer hangt. U houdt van unieke pronkstukken in uw kamer en een antieke kroonluchter zou uw inrichting helemaal afmaken! Bent u al een tijdje op zoek naar een mooie Franse kroonluchter, maar weet u niet goed waar u moet zoeken? Bij de grote ketens kunt u ze misschien voor een paar tientjes kopen, maar dat is niet wat u wilt. Een exclusieve kroonluchter zal een echte eye-catcher zijn voor uw woonkamer en zal de visite versteld doen staan. Bij kroonluchteratelier de Rode Hoeve kunt u verschillende antieke- en oude kroonluchters kopen.

Meer dan alleen kroonluchters

Kroonluchteratelier de Rode Hoeve heeft naast een uitgebreide collectie aan kroonluchters, plafonniĆØres en wandlampen ook een prachtige collectie aan Franse spiegels. Als u op zoek bent naar pronkstukken voor uw woning, kunt u hier dus meer dingen tegelijk aanschaffen.

Bekijk de collectie op de website

Bent u benieuwd naar al het moois dat de Rode Hoeve u te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website, of kom de artikelen in het echt bewonderen in Oldebroek of Wijnandsrade. Heeft u vragen over een bepaalde kroonluchter? Neem dan gerust contact op met de eigenaar. Hij helpt u graag verder!