Verpakkingsbedrijf met sociale functie

Verpakkingsbedrijf met een sociale functie is gevonden door heel Nederland. Het bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verpakken van goederen heeft daarnaast dus ook nog een heel druk sociale maatschappelijke functie. Bent u opzoek naar zo’n bedrijf of wilt u wel eens meer informatie weten? Lees dan dit blog verder.

Sociaal maatschappelijk bedrijf

Het MVO keurmerk, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is de laatste jaren erg in opkomst en dus gaan bedrijven hier steeds verder in. Het maatschappelijk ondernemen komt bij de klant ook steeds meer naar voren dat dit als erg belangrijk ervaren wordt. De economie gaat zich dus hier ook steeds meer op richten. Wij willen steeds meer maatschappelijke bedrijven en daarvan hun diensten of producten van gaan afnemen. Het is dus ook niet gek dat elk bedrijf die goed wil scoren zich hierin gaat verdiepen. Dit verpakkingsbedrijf wil dus meer gaan doen en wil de sociale werkplaats zijn voor werkend Nederland.

Fulfilment

Het bedrijf kent daarnaast een belangrijk aandeel in het inpakken van goederen. Daarbij gaat dus bijvoorbeeld ook om e fulfilment. Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Klik dan op de kop van deze alinea of die aan het begin van dit blog. Je zult dan meer lezen over de nadere onderwerpen en over de sociale werkplaats.