Vermoeide spieren worden fitter door een infrarood sauna

Zijn uw spieren vermoeid en stijf na het sporten, een infraroodsauna kan ervoor zorgen dat uw spieren weer fitter worden. Dit is gebleken uit verschillende onderzoeken. Door de warmte van een infrarood sauna gaan uw zweetklieren werken. Tijdens het zweten worden melkzuren afgebroken en door de nieren uitgescheiden. Zuurstof voorziening naar de spieren worden daardoor vrijgemaakt.

Het is belangrijk dat u eerst gaat sporten voordat u in de infrarood sauna gaat. Door de warmte van een infrarood sauna kunt u minder zin krijgen in het sporten. Na het sporten is het belangrijk om eerst voldoende rust te nemen, zodat u kunt afkoelen. Uw pols, bloedsomloop en ademhalingsfrequentie moeten tot een normaal niveau zijn gedaald. Het is heel belangrijk om voldoende te drinken, omdat u veel vocht verliest tijdens het sporten en het gebruiken van de infrarood sauna.

Onderzoekers zeggen dat uw fysieke prestatie wordt verbeterd door een infrarood sauna. Uw ademhalingscapaciteit en uithoudingsvermogen worden verbeterd. Een infraroodsauna verminderd uw spierpijn, hiervoor hoeft u niet lang in een infrarood sauna te zitten. Tien minuten is voldoende om resultaat te merken. Uw spierscheurtjes door het sporten worden herstelt door een infrarood sauna. Laat u spieren ontspannen door een goedkope infraroodsauna en u zal merken dat u fitter word.