Vele voordelen van LED

Voor de werkplaats van de onderneming heeft mijn baas afgelopen jaar besloten om over te stappen naar LED TL verlichting. De energiekosten van de onderneming waren zo enorm gestegen vanwege de dure energieprijzen, en om deze reden hebben wij naar een oplossing gezocht. Deze hebben wij gevonden in de LED verlichting, waarmee je al gauw 65% bespaard op de energiekosten. Al met al is het nemen van LED verlichting altijd in uw voordeel, en een investering dat je als ondernemer graag doet.

Bovendien zit er bij de specialist ook een enorme garantie van 5 jaar op de verlichting, en zo heb je dus nog vele voordelen naast de garantie. Zo heb je de LED verlichting al na 3 jaar terugverdiend, en bovendien is de verlichting ook nog eens duurzaam en zeer milieuvriendelijk. De lampen hebben geen opwarmtijd nodig, en de lampen springen meteen aan. Bovendien zijn de LED lampen ook in dimbare varianten te verkrijgen. Al met al zijn de voordelen van de LED lampen zeer groots in vergelijking met normaal verlichting.

Wil jij meer informatie over LED verlichting of wilt u bijvoorbeeld een LED bouwlamp voor in uw werkruimte bestellen. Bekijk dan snel de website van de specialist en vraag een vrijblijvende scan aan!