Vele soorten badges

Mijn vrouw en ik hebben al een aantal jaren een winkel in de binnenstad van Zutphen. Echter kregen wij kortgeleden een klacht van de klant, gezien het feit dat zij de werknemers van ons bedrijf niet kon herkennen. Ze gaf ons de tip om met naambadges te werken, zodat de werknemers van het bedrijf duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien zou dit weer voor een extra vertrouwen zorgen naar de consument toe. De naambadges hebben wij om deze reden dan ook per direct online besteld via de specialist, Clip4you!

Badges in allerlei soorten en maten

Badges zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Voor elke onderneming is dan ook de ideale badge te vinden, die helemaal in de stijl van jouw onderneming past. Clip4you heeft al deze badges op een rijtje gezet, zodat jij de juiste badge voor jouw onderneming kan vinden. Wil jij een badge met alleen jouw naam erop, of wil je de naam van het bedrijf op de badge.

Bekijk de website van Clip4you voor meer informatie

Wil jij meer informatie over het bestellen van (naam)badges van en voor jouw onderneming? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel, en bekijk het assortiment aan (naam)badges bij Clip4you!