Uw goederen laten verpakken

Op zoek naar een verpakkingsbedrijf die een last van uw schouders afnemen en u meer tijd heeft om te doen wat u leuk vind? Packstore is hét verpakkingsbedrijf voor uw! Packstore is een specialist in het verpakken van goederen en het uitvoeren van alle soorten werkzaamheden op gebied van inpakken, verpakken en ompakken. De opdrachten die u Packstore geeft worden meteen met kwaliteit verwerkt. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen, zo leveren wij snel verpakwerk met kwaliteit maar bieden wij u een scherpe prijs, leveren wij een overzichtelijk totaalpakket voor de werkzaamheden die u heeft gekozen door ons te laten doen. En hebben wij geen 8 tot 5 mentaliteit, zo doen wij ook ons werk in de avonduren en het weekend.

Wat we verwachtte

Ik heb een bedrijf en wou het logistieke gedeelte graag aan iemand anders overlaten. Zo heb ik Packstore ingeschakeld en leverde wat ik verwachtte. Kwaliteit! Ik heb nog geen moment spijt gehad van het inschakelen van Packstore. Alsof er een last van mijn schouders viel.

Voor meer informatie over de Packstore kunt u terecht op de website. Ook kunt u voor onduidelijkheden of vragen telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Die zullen u zo goed mogelijk verder helpen.