Uitvaartverzorging Rotterdam

Van Ballegooijen Uitvaartverzorging Rotterdam is een begrip in Rotterdam, al generaties lang verzorgen wij uitvaarten in Rotterdam en omstreken. De kenmerken van ons zijn dat we voor persoonlijke zorg staan, dat we altijd aandacht hebben voor onze klanten. Ook zijn onze uitvaarten van hoge kwaliteit, elke uitvaart wordt met veel zorg voorbereid en uitgevoerd.

De missie van uitvaartverzorging Rotterdam

Wij willen een uitvaart zo goed mogelijk verzorgen, dat is een doel wat vrijwel altijd wordt bereikt. Onze uitvaarten worden met zoveel zorg uitgevoerd, het zal de vrienden en familie van de overledene nog jaren bijblijven. Een uitvaart moet iets moois, iets persoonlijks zijn, en daar zorgen wij bij Van Ballegooijen Uitvaartverzorging voor, reken daar maar op. Kom snel eens langs om jouw uitvaart te bespreken, en ook al is het vaak niet leuk om over te praten, het zal toch moeten.

Van Ballegooijen, altijd bereikbaar

Wij zijn als uitvaartverzorging Rotterdam altijd bereikbaar, onze telefoon is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Dit doen wij omdat de meeste sterfgevallen onverwachts, en op een niet zo handig tijdstip plaatsvinden. Het is fijn als u dan gelijk bij ons terecht kan, dan wordt alles dezelfde dag nog geregeld, wel zo prettig.

Uitvaartverzorging Rotterdam