Uitstekende service voor uw gevel

Impregnatie van uw gevel geeft het bedrijfspand een hoogstaande uitstraling en bevordert ook de waarde aanmerkelijk. Ons meest gebruikte type gevelbekleding is houten gevelbekleding dat gecoat is met Nautex dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zure regen. De beschermlaag wordt opgespoten met behulp van industriële technieken voor het toebrengen van coating. Onze impregnatie van uw gevel is duurzaam en wordt regelmatig al in één werkdag toegepast.
Een recent uitgevoerd project van ons is een prachtige houten gevel in Hengelo waarbij gecertificeerde medewerkers de gehele buitenkant van een coating voorzien hebben. Om te voorkomen dat uw woning vervalt raden wij aan om een spuitbedrijf in te huren dat raad weet met coating, zorgt u ervoor dat uw woning in goede conditie blijft.

Weet u al wat u gaat doen met uw gevelbekleding

Onze professionals komen met alle plezier bij u ter bezichtiging om de case in situ te aanschouwen, zodat wij het aantal werkuren kunnen beoordelen. Nadat wij de situatie ter plekke hebben bekeken kunnen wij een offerte opstellen. Om u een gedetailleerd voorbeeld te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevel impregnatie. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen voordat het is geschuurd. Onze spuittechnieken hebben een aantal grote voordelen, zoals dat het oppervlak altijd snel klaar is.