Tuinaanleg en nog veel meer in Enschede

Tuinaanleg Enschede voor iedereen In juli 2007, gebaseerd Julian Kahn (Geboren 1987), het bedrijf landschapsarchitectuur Noord.
Eerder, hij heeft drie jaar in de leer als een tuinman in de tuin-en landschapsarchitectuur afgerond en met succes afgerond. Tijdens deze training, Julian Kahn ‘ s op Berufswettkämpfen van de Vereniging Garten-, Landschafts – und Sportplatzbau deelgenomen. In Maart 2006 is hij en zijn team, het beste Team van Sleeswijk-Holstein en gekwalificeerd voor de hovenier Cup 2006 op het Federale niveau op de Galabau-beurs in Neurenberg.

Het Team
Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, die zich kenmerkt door zijn hoge kwaliteit en service-vriendelijke diensten die al bij vele klanten heeft bewezen te worden.
Ondanks de gestage Uitbreiding en optimalisatie van de business processen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit en tevredenheid van de klant altijd op de eerste plaats.
We vertrouwen op de kracht en creativiteit van jonge en toegewijde tuinders als op de ervaring van de oudere Generatie.
Zo snel als mogelijk willen we de toelating als leerbedrijf, erlangen, zodat we jongeren die een stage. Ga vandaag nog een tuin bestellen bij tuinaanleg enschede en zorg ervoor dat uw tuin een rustpunt wordt in uw omgeving, want wij verzorgen de beste tuinen in de tuinaanleg daarom kiest u voor ons.