Tips voor het kopen van een tosti ijzer

Tosti ijzers oftewel tosti apparaten zijn bijna en onmisbaar onderdeel in het huis geworden. Door de jaren heen zijn er zoveel modellen en kleuren bijgekomen, dat het heel moeilijk wordt om eentje uit te kiezen. Hieronder heeft u drie tips die kunnen helpen bij het kiezen van een tosti ijzer.

Originele tosti apparaat

In deze tosti apparaat gaan er 2 sneetjes brood, meestal casinobrood. Ander brood kan hier moeilijk in en u kunt er geen andere broden mee roosteren. Sommige tosti apparaten hebben figuren zodat het leuk is voor kinderen om te eten.

Verwisselbare platen

Sommige tosti apparaten hebben meerdere platen die u kunt verwisselen om zodoende meer te doen dan alleen tosti’s maken. Zo kunt u ook poffertjes maken met sommige apparaten of grillen.

Veiligheid

Alle tosti apparaten hebben een veiligheidsclip aan de handgreep. Hierdoor sluit het apparaat goed en wordt er ook beter geroosterd. Om niet weg te glijden van het aanrecht of van de tafel, zijn tosti apparaten ook voorzien van anti slip voetjes.

Tot slot

Naast de originele modellen, zijn er nog tal van andere tosti apparaten te koop in verschillende kluren. Ook heb j nu apparaten met verwisselbare platen, zodat u ook andere gerechten of broodsoorten kunt roosteren of uitproberen. Let erop dat u bij het kopen een veiligheidsclip heeft aan de hendel en anti slip voetjes.