Timmerbedijf nodig in de buurt van Enschede

Au brak timmerbedrijf Enschede een brand op paasmaandag de productiehal van timmerwerk van vuursteen. Negen brandweerlieden vocht het vuur met een totaal van 120 mannen uit het gehele Bregenzerwald. Oorzaak timmerbedrijf Enschede van de brand en omvang van de schade is nog steeds onbekend.

Vanwege de omvang van het vuur timmerbedrijf Enschede en de noodzakelijke onderzoeken en de verzamelde informatie over de oorzaak van de brand waren voorspelbaar donderdagavond ten vroegste dat het wordt aangeroepen door de nationale directie van de politie. U gaan niet uit timmerbedrijf Enschede van een brand lappen momenteel zo brand onderzoekers heliodor Seitlinger.

Blijkbaar niet gemeld de politie maandagavond gewond door 13 leichtverletzten brandweerlieden. Voor gebruik van Brand Manager Arthur Berbig maar geen verwondingen in gebruik waren, had de 13 mannen alleen door het Rode Kruis als een voorzorgsmaatregel is gecontroleerd. Dit is omdat wind en thermiek in het gehele operationele gebied was zware rook. Geen enkele een was op zieken-verlof.

Blijkbaar, was er een communicatieprobleem timmerbedrijf Enschede tussen brandweerlieden, Rode Kruis en de politie hier, zegt de politie op aanvraag.

Productiehal in de timmerwerk in AU volledig verwoest was volkomen verwoest in de productiehal op paasmaandag brand. Met timmerbedrijf Enschede graafmachines en wielladers, werden de overblijfselen van de Hall op maandag middag, teruggetrokken, zodat de gloed nesten kon worden verwijderd. De oorzaak van de brand was nog steeds onduidelijk zelfs dinsdagochtend. Volgens ooggetuigen was er een luide knal vóór de brand uitbreken.