Telefoon reparatie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een nieuwe smartphone? Of misschien wel op zoek naar een winkel voor de reparatie van uw smartphone? Bij Eutel Eindhoven bent u aan het juiste adres. Eutel Eindhoven is de GSM en Satelliet specialist in Eindhoven. U kunt hier terecht voor smartphones, reparatie en onderhoud aan uw smartphone of tablet, maar ook voor satellieten.

De diensten

Eutel Eindhoven vindt u, zoals de naam al zegt, in Eindhoven. Zij staan voor u klaar op het gebied van smartphones en satellieten. Bij Eutel kunt u zonder afspraak langs komen. Uw telefoon of tablet wordt dan gerepareerd terwijl u wacht. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt denken aan onder andere kapot glas of Touch screen, een kapotte accu, waterschade of een probleem in de software. Ook verkopen ze alles voor een satelliet. Elke dag voeren zij montages uit voor verschillende klanten. Een voorbeeld is het instellen van een satelliet. Voor telefoonaccessoires bent u ook bij Eutel aan het juiste adres. Ze verkopen onder andere screenprotectors en smartphone covers.

Contact

Bent u benieuwd naar het aanbod van Eutel en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van de medewerkers van Eutel. Ook kunt u voor meer informatie over de satelliet winkel in Eindhoven naar de site gaan.