Systeem voor een warmtepomp

Omdat we warmtepomp systeem studenten en dus moest alcohol en sigaretten roken drinken de meeste avonden van de week , deze verwarming kosten al snel te veel te dragen en we hebben afgesproken om alleen de gemeenschappelijke ruimtes van het huis te verwarmen .

Wanneer een persoon brak deze regel hebben we wel een platte vergadering en vroeg hen of hun acties duidelijk respect voor de flat.

“Weet je nog de ​​zorg over iemand anders dan jezelf? ” we 23 -jarigen gebruik vroeg in die – broek bevochtiging ernstig toon om aan te tonen dat ze hebben net de belangrijkste vraag in de wereld vroeg je .

Natuurlijk kan ik nu zien de vraag verdient een warmtepomp addendum als wat we waren echt de vraag is of hij schelen over onze belachelijk duur , maar absoluut essentieel drinkgewoonten .

advertentie Terugkoppeling

De klootzak niet, wat aangeeft me nu had hij zijn hoofd geschroefd terwijl we swingende hoewel de bomen als apen .

Gas is niet altijd het antwoord ofwel en dit is omdat gas warmtepomp doodsbang van een kleine, maar significante minderheid van de mensen .

Niet dat het hen zal branden in sommige afschuwelijke manier . Het vormt eerder een of andere manier lekken en vergif iedereen in hun slaap , zodat als ze wakker worden in de ochtend ze dood zullen zijn .

Deze paranoia kan sterk verminderen het genot van gas , evenals de klein probleem van unflued gaskachels . Deze effectief giet ongeveer 10.000 liter water in je huis elke nacht , zodat in de ochtend, als je niet dood , je goudvissen zwemmen rond je bed .

Met dit alles in het achterhoofd , op woensdag mijn vriendin en ik hadden een warmtepomp geïnstalleerd .

Niemand die in staat is om het uit te leggen gemakkelijk weet hoe warmtepompen werken en dat is omdat het magie.

Ze zijn een elektrische hete lucht verwarming die een of andere manier niet wordt verondersteld te veel kosten en ze hebben semi – beroemde donkerharige mensen zoals Dan Carter en Stephen Fleming die denken dat ze gewoon warmtepomp super .

De warmtepompen zijn ook voorzien van een afstandsbediening waardoor ze ongeveer net zo interessant als free-to- air televisie .

Op de afstandsbediening kunt u de temperatuur instellen om de exacte niveau dat u wilt en hij komen over op het exacte tijdstip dat u wilt . Het is zo handig.

Op onze eerste nacht zette mijn vriendin van ons om op te komen om 5.30 in de ochtend, zodat toen we wakker werden een uur later zou het leuk en gezellig zijn.

Zoals de meeste dingen kon ik vaag herinneren haar vertelde me dit, maar toen ik wakker werd op 5:30 met een adrenaline stijgende snik omdat een stoomtrein werd met naar beneden op de slaapkamer het kostte me een tijdje om te beseffen we waren niet van plan om te sterven een afschuwelijke dood .

Het geluid was niet zo slecht eigenlijk. Ik zet een aantal oordopjes in en ging weer slapen als het huis langzaam gevuld met warmte warmtepomp.