Supermarkt aanbiedingen

Dit artikel gaat over supermarkt aanbiedingen en als je het over aanbiedingen hebt dan praat je al snel over de standaard aanbiedingen van bier, Pampers, frisdrank en chips. En natuurlijk ook andere producten, maar dit zijn producten die regelmatig in de aanbieding zijn bij de supermarkten. We gaan wat dieper in op 1 van deze producten, namelijk de bier aanbiedingen. Korting op bier is blijkbaar een goede manier om klanten naar de supermarkt te trekken volgens de supermarkten.

Bier in de aanbieding

Zo is er bijna iedere week wel ergens bier in de aanbieding bij een supermarkt in de buurt. Dit hoeft natuurlijk niet de vaste supermarkt te zijn waar je regelmatig komt en ook niet eens het merk wat je het liefste drinkt. Als je bier drinkt dan tenminste. Als je wil besparen op bier is het dus handig om te weten waar je wel het merk bier wat je drinkt in de aanbieding is. Bijvoorbeeld Hertog Jan in de aanbieding.

Bier aanbieding van deze week

Als je op de link drukt van bier in de aanbieding dan zie je alle bier aanbiedingen van deze week of hoelang de aanbieding ook mag duren. De bier aanbieding van deze week is bijvoorbeeld Amstel voor 9 euro. Hiermee bespaar je 6 euro op een krat bier. Dit is een flinke korting op je pils en betaal je maar 125 cent per liter in plaats van 220 cent. Dit is een korting van 45 procent ongeveer. Wil je dus ook 45 procent op je bier aankopen besparen en al je bier in de aanbieding kopen. Kijk dan elke week op bierindeaanbieding.nl en bespaar ook flink op pilsener. En niet alleen kratten staan op de website, maar ook de aanbiedingen van blikjes, flesjes en zelfs fusten bier voor de Beertender en de Perfect Draft. Maar ook fusten bier die je bijvoorbeeld bij de Makro kan kopen. Zo zijn alle supermarkten, groothandelaren en ook slijterijen weergegeven in dit overzicht met bier aanbiedingen.