Stichting Miroya helpt u van uw verslaving

Een verslaving is er in verschillende soorten. Zo kan je verslaafd zijn aan verdovende middelen, zoals heroïne en GHB, maar er bestaan ook gewoonte verslavingen zoals een gokverslaving, een internetverslaving of een eetverslaving. Daarnaast kan je ook verslaafd zijn aan stimulerende middelen waaronder cocaïne of hallucinerende middelen zoals THC. Maar wanneer is iemand nou eigenlijk verslaafd? Verslaafd ben je wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent geworden en dat je deze gewoonte of het middel niet los kan laten. Dit is niet alleen schadelijk voor de verslaafde persoon zelf, maar ook voor de directe omgeving van deze persoon. Stichting Miroya is er om u van uw verslaving afhelpen.

Methode

Bij elke verslaving zijn persoon, achtergrond, levensloop en situatie vaak enorm verschillend. Daarom heeft Miroya veel mogelijkheden waarbij voor elke situatie een speciaal plan wordt gemaakt om clean te worden en clean te blijven. Bij stichting Miroya hebben ze geen bedden, waardoor een opname niet tot de mogelijkheden behoort. De specialiteit van Miroya is het verantwoord en geleidelijk clean worden samen met en in je eigen omgeving.

Stichting Miroya

Wilt u afkicken GHB, heroïne of een andere verslaving? Neem dan contact op met Stichting Miroya. Zij staan altijd voor u klaar en stichting Miroya heeft momenteel geen wachtlijst voor intake of behandeling waardoor u direct aan de slag kunt.