Stage op Curacao

Stage op Curacao. En ook nog eigen vervoer. Op het moment dat ik in de klas te horen kreeg dat het tijd was om een stage plek te gaan zoeken en dat zelfs in het buitenland een stage volgen een optie was, wist ik meteen wat ik wilde .Ik wilde naar Curacao. Maar ik was nog nooit op Curacao geweest dus waar begin je dan? Door mijn opleiding kon ik op best veel plekken terecht, omdat het erg breed is. Ik besloot om eens een beetje buiten mijn normale zoekgebied te gaan kijken en kwam uit bij www.stageautohurenopcuracao.nl. Dit bleek al snel een goede keuze te zijn, zij hadden namelijk meerdere stage plaatsen beschikbaar voor de zomer. Dat paste mij wel en daarnaast bleken het betaalde stages te zijn. Dat was helemaal perfect, zo kon ik ook meteen wat geld verdienen terwijl ik in het buitenland was. Na wat zoekwerk besloot ik voor de functie van receptioniste te solliciteren. Telefonisch hebben we een sollicitatiegesprek gehouden en ik werd aangenomen, met een proefperiode van 2 weken. Voor het geval het niet zou bevallen. Op het moment dat de stage dichterbij kwam werd ik steeds enthousiaster, maar ook wel zenuwachtig. Ik had nog nooit gevlogen maar moest wel alleen met het vliegtuig. Gelukkig verliep alles prima en werd ik op het vliegveld goed opgevangen door een medewerker van Stage auto huren op Curacao. De eerste week heb ik erg moeten wennen, maar daarna verliep alles behoorlijk goed. Het ging zelfs zo goed, dat ik de zomer erna terug ben gegaan om in de vakantie daar als receptioniste te werken. Eenmaal mijn opleiding afgerond ben ik permanent terug gegaan en ik werk hier nu 7 jaar naar volle tevredenheid. Ik voel me echt deel van de familie. Ik heb mijn hart gevolgd en zou iedereen willen adviseren om dat ook te doen!