Spullen inpakken tijdens het verhuizen in Leiden

Recentelijk een nieuw huis gekocht? Dan moet je de inboedel natuurlijk nog verplaatsen naar uw nieuwe woning. Gaat u verhuizen Leiden? Verhuizen Leiden is de ideale verhuisservice voor deze klus. Deze Leidse verhuizer heeft namelijk professionals in dienst die ervoor zorgen dat uw verhuizing op een vakkundige manier zal verlopen. Deze verhuisservice zal u zelfs helpen met het inpakken van de grote objecten van uw inboedel. In dit artikel leggen wij u uit hoe deze kleinere spullen efficiënt verhuisd kunnen worden!

Planten verhuizen

Bij planten moet u extra voorzichtig zijn tijdens het verhuizen. Planten leven namelijk! Pak deze planten daarom ook pas op de dag van verhuizing in. Let wel op het verwijderen van overtollig water  uit de potten. Kleinere planten kunt u verhuizen door ze in een open doos bij elkaar in te pakken. Grotere planten kunnen vaak los in de verhuiswagen worden ingeladen.

Vloeistoffen

Nok jet vervoeren van vloeibare middelen zoals gel, shampoo of aftershave is het belangrijk dat deze spullen niet gaan lekken. Plak de flessen van deze producten daarom goed af. Draai de dop van deze producten af. Vervolgens dekt u de openingen af met wat huishoudfolie en draait u de dop er weer op. Zo bent u voorzien van extra bescherming bij het verhuizen van deze producten. Niet is zo vervelend als het opendoen van een verhuisdoos en ontdekken dat deze producten zijn gaan lekken!

Het inhuren van een professional

Nu u deze producten heeft ingeladen moet u natuurlijk nog wel vervoer regelen. De eerdergenoemde Leidse Verhuisservice biedt deze dienst aan! U kunt bij deze verhuisservice namelijk genieten van een Vakkundige, goedkope en schadevrije verhuizing! De verhuizer uit Leiden beschikt namelijk over professionals die zijn opgeleid tot het verhuis vak. De verhuizers zijn daarnaast communicatief vaardig in zowel de Engels als Nederlandse taal.