Sloperij gezocht?

Snel uw auto laten afvoeren door een autosloperij bij u in de buurt? Zoek niet langer, op de website Autobuytel.nl kunt u direct contact opnemen met een landelijk opererende autosloperij, aangesloten bij de RDW, STIBA en ARN.

Sloopauto verkopen

Nog altijd vernemen wij van klanten dat zij verbaast zijn dat de verkoop van hun “sloop auto” geld oplevert. Vooral wanneer een auto onvervoerbaar is (door mankementen), zit de klant met de handen in het haar. Er zal in dat geval een sleepdienst moeten komen om de auto op te halen en naar een sloperij te brengen. Kleine, lokale autosloperijen vragen hier regelmatig geld voor, waardoor u als klant nauwelijks tot niets overhoudt aan de verkoop van de auto. Sterker, men ziet dit proces niet als ‘verkoop’, maar als dienst van de sloperij.

Laat u niet met een kluitje in het riet sturen

Niets is echter minder waar, verkoopt u uw auto aan een grote autosloperij, één die voorzien is van een gratis sloopauto ophaaldienst, dan wordt uw auto gewoon gratis opgehaald en zult u gewoon netjes contant geld in ontvangst mogen nemen voor uw auto.

Bezoek Automotoshow.nl vandaag nog!

Schakel een grote & ervaren autosloperij in om uw auto gratis op te halen! Binnen slechts 1 dag is de verkoop geregeld.

Occasions

Maar niet alleen de ‘sloopauto klant’ kan terecht op Automotoshow.nl, ook diegenen die opzoek zijn naar goed functionerende tweedehands auto’s kunnen rustig een kijkje nemen op de website: er is een zeer ruim assortiment tweedehands auto’s beschikbaar online, waarbij u de volledige product omschrijving kunt terugvinden en meerdere foto’s kunt bekijken van de auto naar keuze. Alle populaire voorkomende automerken vindt u terug binnen het assortiment en deze zijn ruim vertegenwoordigt.

Een bezoek brengen aan de showroom

Hebt u een interessante auto gevonden? Bezoek dan de showroom in de plaats Vijfhuizen (NH), nabij Haarlem. U komt niet voor niets, want door het ruime assortiment tweedehands auto’s kunt u meerdere proefritten maken met verschillende auto’s.

Bezoek vandaag nog de website!