Slagboom

Voor een slagboom van topkwaliteit gaat u naar Blankestijn Beveiliging. Wij bieden al twintig jaar de beste oplossing voor verkeerstechnische veiligheid. Wij bieden een breed assortiment aan slagbomen en zorgen ervoor dat de slagboom past in de doorgang, maar ook bij het uiterlijk van uw terrein.

Verschillende slagboom opties

Blankestijn Beveiliging plaatst slagbomen op maat. Alleen zo kunnen we een slagboom leveren die past in de gewenste doorgang, ongeacht het formaat. Indien gewenst combineren we de slagboom met toegangscontrole.

U kunt kiezen uit geautomatiseerde en handbediende slagbomen. Bij geautomatiseerde slagbomen zijn meerdere opties mogelijk zoals integratie met kentekencamera’s, lange afstandslezers of kaartlezers. Samen met u kijken we naar welke mogelijkheden passen wij uw wensen en eisen.

Een handbediende slagboom wordt uiteraard met de hand bediend. Dit type slagboom neemt minimale ruimte in beslag en is handig wanneer u wel afscherming wil bieden, maar handmatige bediening volstaat.

Blankestijn Beveiliging is uw slagboom specialist

Er zijn veel aanbieders van slagbomen en beveiliging. Wat maak Blankestijn Beveiliging nu zo speciaal? Wij zitten twintig jaar in het vak en hebben alleen de laatste vijf jaar al 20.000 leveringen en 6000 projecten gerealiseerd. U kunt op ons rekenen als het gaat om slagbomen. Ondanks dat we veel ervaring hebben, leiden we onze medewerkers regelmatig op. De markt is continu in beweging en wij gaan hier graag in mee om u de nieuwste technieken en oplossingen te kunnen bieden.

Wilt u weten wat Blankestijn Beveiliging voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zij informeren u graag! http://www.slagboomspecialist.nl