Sinds vandaag nog voordeliger online shoppen

Sinds vandaag kun je nog voordeliger online shoppen dankzij de nieuwe site BlackFridaySale.nl. Dit is nu al een van de grootste prijsvergelijker van Nederland waar je alleen maar betrouwbare webwinkels vindt.

Black Friday is al Jaren lang een bekend en populair fenomeen. Amerikanen sparen veel geld voor deze dag en kopen dan hele winkels met spetterende aanbiedingen leeg. Black Friday is de vrijdag na thanksgiving, een feestdag in de Verenigde staten.

Internet winkels zijn een aantal jaren geleden met een variant op de proppen gekomen: cyber Monday. Cyber Monday is de maandag na black Friday en geldt in principe alleen voor online winkels. De omzet van de winkels op black Friday en Cyber Monday stijgt

Op Black Friday worden alle producten tegen lage prijzen aangeboden. Je kunt hierbij denken aan LEGO en Barbie’s maar ook aan televisies en blu-ray spelers die iedereen graag wil hebben. Sommige Amerikanen stellen zelfs al hun aankopen uit tot Black Friday en kopen op deze dag alles wat ze het jaar wilden hebben.

Omdat elektronica steeds betaalbaarder wordt, staan gadgets ook vaak op de verlanglijstjes. Media spelers om films en Netflix mee te kijken, elektrische scheerapparaten en e-readers gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank.

Deze periodes zijn voor veel mensen dure periodes. Niemand wil zijn of haar familie teleurstellen door geen cadeaus te geven. Het letten op de kosten is dan ook lastig, maar sinds kort kun je eenvoudig letten op de laagste prijzen. De nieuwe site BlackFridaySale.nl zorgt er voor dat je de prijzen van alle producten bij online winkels kunt vergelijken. De prijzen worden alleen getoond van veilige en betrouwbare webshops om er voor te zorgen dat je geen producten kunt kopen bij malafide webshops. De site voegt het hele jaar door nieuwe producten toe en zorgt er voor dat alle prijzen dagelijks een update krijgen, niet alleen tijdens het BlackFriday en Cyber Monday seizoen.