Shop direct voor maatoverhemden!

Rond feestdagen is het drukte van jewelste binnen onze webwinkel, de toelopende drukte begint meestal weken voor de feestdagen. Met Pasen in het verschiet hebben wij weer talloze maatoverhemden gemaakt voor onze klanten, want niet alleen pasen dient zich aan, maar ook Koningsdag. Men wil letterlijk ‘paasbest’ voor de dag komen..

Online opening webwinkel 2013

Onze online onderneming mag niet klagen; sinds de officiële opening medio vorig jaar liepen de bestellingen druppelsgewijs binnen, maar na enkele maanden wist de klant ons steeds sneller te vinden online en dat hebben we gemerkt! De online bestellingen voor overhemden op maat groeit alsmaar door. Veel van onze vaste klanten keren dan ook weer terug. Logisch; heeft men eenmaal (in sommige gevallen als try out) een maatoverhemd bij ons besteld, en ervaren wat de rijke kwaliteit is van onze overhemden ten opzichte van confectie overhemden, dan is een nieuwe bestelling snel gemaakt.

Zo werkt het…

In eerste instantie bezoekt de klant onze website. Hier kan middels een overhemd ontwerp systeem alle gegevens omtrent maten en design worden opgegeven. Dit alles werkt geautomatiseerd. Ons systeem onthoud de gegevens van de klant, dit maakt hernieuwde bestellingen erg eenvoudig. Het enige wat er nog dient te gebeuren is het selecteren van een mooie, 100% katoenen, stof voorzien van een fraai dessin. Zonder onszelf op de borst te kloppen; na één bestelling ervaart men de kwaliteit van ons overhemden aanbod en komt dan alsnog terug op onze website voor een grotere bestelling!

Waarom een maatoverhemd?

Overhemden op maat worden steeds populairder onder mannen in Nederland. Koop je bij de juiste webwinkel in, dan mag je een fraai overhemd van een moderne snit verwachten, vervaardigd van een top kwaliteit katoen, in actuele dessins – of effen stoffen. Het overhemd wordt compleet op maat gemaakt aan de hand van de opgegeven maten door de klant. Daarbij kan de klant zelf bepalen welke afwerking de voorkeur geniet & welk model overhemd gekozen wordt, zoals slim fit bijvoorbeeld. Het overhemd wordt vervolgens in een atelier gemaakt, waarna de klant het thuis ontvangt.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Ga dan gauw naar onze webwinkel: Shop Nu