Schuifdeuren reparatie door Romass Business

Heeft u problemen met uw schuifdeuren en kunnen ze niet meer gebruikt worden? Dit kan betekenen dat u uw bedrijfsprocessen stil komen te staan, wat vervelende gevolgen kan hebben. Om ervoor te zorgen dat u bedrijfsprocessen weer optimaal werken, moeten uw schuifdeuren zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Schuifdeuren reparatie

Bij ROMASS Business hebben we gespecialiseerde monteurs die uw schuifdeuren snel en vakkundig kunnen repareren. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle types en merken schuifdeuren, industriedeuren en docksystemen. Wij begrijpen dat een storing van een schuifdeur vervelende gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsproces. Daarom staan wij altijd voor u klaar en kunt u ons heel het jaar door bereiken om u te helpen. De monteurs beschikken over een VCA certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, hierdoor kunnen we u garanderen dat onze monteurs tijdens de werkzaamheden een veilige werkomgeving creëren.

Wettelijke keuring en preventief onderhoud

Als bedrijf zijnde moet je aan zeer veel voorwaarden en regels voldoen. Deze voorwaarden en regels zijn er om de veiligheid van uw personeel en goederen te waarborgen. Daarom is het ook wettelijk verplicht om uw schuifdeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren door een erkend bedrijf. De Europese wetgeving heeft de NEN-EN 14341+A2 norm ingesteld, waaraan vele bedrijfsdeuren aan moet voldoen zoals een schuifdeur. De VCA gecertificeerd monteur zal tijdens de keuring de schuifdeur keuren op de eisen volgens de NEN-norm. Als u ervoor wilt zorgen dat uw schuifdeuren altijd in topconditie verkeert, biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan. U kunt zelf bepalen welk pakket het beste bij u bedrijf past. Nadat u een serviceovereenkomst afsluit, draagt u het gehele beheer van uw toegangssystemen over. Wij zorgen ervoor dat uw schuifdeuren jaarlijks onderhouden en gekeurd worden. Hierdoor heeft u nooit meer zorgen te maken over uw schuifdeuren. Door uw schuifdeuren jaarlijks te onderhouden zorgt u ervoor dat ze altijd in topconditie verkeren en de kans op mogelijke storing of schade kleiner wordt. Daarnaast als u over een serviceovereenkomst beschikt kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. De monteur is binnen 2 uur ter plaatse om uw probleem op te lossen.

Online schuifdeur reparatie aanmelden

Wanneer uw schuifdeur kapot is en u snel een monteur wilt inschakelen voor een reparatie, kunt u bij ROMASS Business snel online uw afspraak aanvragen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, wordt er direct contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen. Daarnaast ontvangt u een bevestiging van de afspraak via de mail, met de bijbehorende afspraaknummer. U hoeft hierna alleen nog maar te wachten op de professionele monteur om de problemen met u schuifdeuren op te lossen.

Heeft u meer vragen? Voor meer informatie over onze diensten en serviceovereenkomst kunt u terecht op onze website of bel naar 085-0290622.