Schoonmaken door Constant Dienstverlening

Schoonmaakonderhoud is van groot belang binnen elke organisatie. Uw medewerkers zijn vaak productiever in een prettige en schone werkomgeving en deze ziet er ook meer verzorgd uit wanneer deze regelmatig wordt schoongemaakt. Het pakket aan schoonmaakdiensten dat Constant Dienstverlening u kan bieden, kan breed en op maat worden ingevuld, waarbij elke schoonmaakfrequentie mogelijk is. De omvang van uw object maakt hierbij niet uit, alle panden worden met dezelfde inzet en flexibiliteit schoongemaakt. Naast schoonmaakonderhoud kunt u ook bij Constant dienstverlening terecht voor het wassen van glazen, vloeronderhoud en specialistische reiniging. Dit maakt Constant Dienstverlening tot jouw schoonmaakbedrijf Rotterdam!

Een overzicht aan diensten

Uw contactpersoon bij Constant Dienstverlening zal altijd dezelfde persoon zijn. Door te kiezen voor één aanspreekpunt, wordt er gewerkt met duidelijke en korte communicatielijnen, dit werkt snel en prettig en draagt bij aan een goede relatie. U kunt bij deze persoon ook terecht voor meer informatie over het gehele overzicht aan schoonmaakdiensten:

  • Interieuronderhoud;
  • Glazenwasserij;
  • Specialistische reiniging;
  • Levering sanitaire artikelen;
  • Vloeronderhoud en
  • Gevelonderhoud.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt in Constant Dienstverlening en in wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie over alle schoonmaakdiensten. Hier kunt u ook de contactinformatie vinden om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.