Schilder in Apeldoorn kan meer!

Schilder Apeldoorn nodig? Van der Meer Diensten is een schildersbedrijf wat nog meer kan dan schilderen. Ze leveren goede service en werken snel. Ze zijn actief in de omgeving van Apeldoorn maar ook Arnhem en Zutphen. Benieuwd naar wat ze nog meer kunnen? Lees dan verder..

Ook voor dakgootreiniging?

Uw dakgoot laten reinigen? Ook daar is dit schildersbedrijf in gespecialiseerd. Het is belangrijk om eenmaal per jaar uw dakgoot te laten reinigen vanwege het onderhoud van uw huis. Als de dakgoot te vol zit dan kan dit schade opleveren aan uw woning zoals natte muren, lekkage en stank. En dat is zonde! Het overtollig blad en vogelpoep kunt u eenvoudig laten verwijderen door een professional zoals van der Meer diensten.

En schoonmaak doen ze ook!

Heeft u onverwachts een schoonmaakklus? Ook dan staat van der Meer diensten voor uw klaar. Ze doen vaste klussen, spoedklussen en zelfs in het weekend en de avonduren zijn ze bereid om uw schoonmaakklus uit te voeren. Er wordt regelmatig gecontroleerd en contact onderhouden met de opdrachtgever, dit allemaal om 100% klanttevredenheid te garanderen!

Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen?

Neem dan eenvoudig contact op via de website en maak een afspraak met Schilder Zutphen.