Samen tot een oplossing komen dankzij mediation

Zit u midden in een echtscheiding en lijken u en uw partner er niet uit te komen? Voorkom dat het uitloopt op een ellenlange en dure juridische procedure en kies ervoor om een mediator in te schakelen. Voor zo’n mediator gaat u naar Pacifici. Hier hebben ze professionele mediators die over veel kennis en ervaring beschikken. Een mediator kan u verder helpen en een conflict oplossen. De mediator kiest geen partij, maar deze begeleidt u en de tegenpartij tijdens het proces om tot een oplossing te komen.

Wanneer nog meer mediation?

Mediation is geschikt voor meerdere situaties. Heeft u bijvoorbeeld een conflict met uw buren? Ook dan kunt u ervoor kiezen om naar een mediator te gaan. Daarnaast kunt u ook voor mediation kiezen als u een probleem heeft met een collega op uw werk. Er bestaan nog vele andere situaties waarin u kunt kiezen om de hulp van een mediator in te schakelen.

Mogelijkheden bekijken

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag alle mogelijkheden bekijken voor mediation Friesland? Bezoek dan gauw een keer de website van Pacifici! Hier vindt u meer informatie over het bedrijf en alle mogelijkheden van mediation. Tevens vindt u hier meer informatie over wat mediation precies inhoud en hoe het werkt.