Rolluiken herstellen Mechelen

Woont u in Mechelen? En dienen uw rolluiken hersteld te worden? Bij ROMASS bent u aan het juiste adres. Wij herstellen uw rolluiken zo snel mogelijk, zodat u zo min mogelijk last ondervindt van uw defecte rolluiken. Onze techniekers zijn getraind om alle merken en typen rolluik te kunnen herstellen. Ze beschikken over een service bus met een voorraad van onderdelen die direct op locatie vervangen kunnen worden. Hierdoor hebben onze klanten geen last van lange wachttijden en kan een rolluik direct op locatie gemaakt worden.

Rolluiken herstellen Mechelen

Onze professionele en vakkundige techniekers lossen uw storing binnen twee uur op. Om onze techniekers in te schakelen kunt u ons bellen of via de website een storing aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien u een noodgeval heeft, vertrekken we direct. Dit komt omdat ROMASS een uitstekend netwerk heeft aan servicetechniekers. Daarnaast zijn onze professionele en vakkundige techniekers al meer dan 20 jaar vakspecialist en herstellen ze alle types en merken rolluiken.

Ben je op zoek naar een technieker?

Ongeacht van welk merk uw rolluik is, of wie uw rolluik heeft geplaatst, hoe oud deze is en hoe vaak de rolluik wordt gebruikt, onze techniekers lossen uw probleem op en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze kennis hebben van alle zaken. Daarnaast zijn wij altijd snel ter plaatse. Wanneer u ons belt komen wij zo snel mogelijk en is uw probleem binnen twee uur opgelost. Met de reparatieservice van ROMASS bent u verzekerd van een goed eindresultaat, ook in de avonden, tijdens de weekenden en op feestdagen. Onze techniekers hebben meer dan 20 jaar ervaring en worden om het halfjaar bijgeschoold. Zo beschikken onze techniekers over de juiste kennis van de rolluiken en over de nieuwste technologieën.

Op de website van ROMASS kunt u terecht om een afspraak in te plannen voor uw kapotte rolluiken en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Tips om problemen met een rolluik te voorkomen

Om in de toekomst problemen met uw rolluik te voorkomen hebben onze experts een aantal tips voor u. Allereerst adviseren ze om een rolluik schoon te houden. Vuil kan ervoor zorgen dat de onderdelen van een rolluik sneller gaan slijten. Om ervoor te zorgen dat de onderdelen niet gaan slijten is het verstandig om jaarlijks rolluiken te laten onderhouden door een specialist. Door jaarlijks onderhoud blijft u rolluik in topconditie en wordt de kans op een storing verkleind. Als laatste tip adviseren we zodra een rolluik niet goed meer functioneert, deze direct na te laten kijken door een technieker om verdere schade te voorkomen.