Rolluik kapot door harde wind, wat nu?

Er zijn veel verschillende oorzaken waardoor een rolluik kapot kan gaan. Een van de meest voorkomende reden is de wind. Wanneer er storm op komst is, is de kans groot dat er defecten ontstaan aan het rolluik. Hierbij kan gedacht worden aan de lamellen die uit de rail waaien of zelfs kapot waaien. Om te voorkomen dat de lamellen uit de rails waaien adviseren wij altijd om het rolluik met harde wind helemaal de sluiten of te openen. Dit om te voorkomen dat de wind onder de lamellen komt en deze uit de rails kan trekken. Echter geeft dit niet de zekerheid dat er tijdens een storm niks defect kan gaan. Wanneer er toch helaas een defect optreed aan een elektrisch rolluik kunt u contact opnemen met de monteurs van ROMASS.

Defect rolluik maken

Per bedrijf is het verschillend welke standaard kosten er in rekening worden gebracht. De een rekent een vast tarief voor de verplaatsingskosten, de ander wordt er op basis van postcode gekeken. Daarnaast is het uurloon van de monteur ook verschillend per bedrijf. Wij hebben wat research gedaan en zijn bij een bedrijf genaamd ROMASS terecht gekomen. Zij kunnen alle merken en types elektrische rolluiken maken in heel Nederland. Ze werken met universele onderdelen die op alle merken rolluiken passen. ROMASS hanteert een tweetal standaard tarieven. Allereerst de verplaatsingskosten. De verplaatsing-kosten bij ROMASS bedragen €55,- excl. btw en het uurtarief van de technieker is €39,- per half uur excl. btw. dit zijn de standaard tarieven die in rekening worden gebracht om een monteur in te schakelen. Indien er onderdelen nodig zijn om het rolluik te herstellen worden deze nog in rekening gebracht.

Hoe kan je een monteur inschakelen?

Heeft uw elektrisch rolluik problemen en wilt u een ervaren monteur inschakelen om het probleem op te lossen?

Wilt u een ervaren monteur inschakelen die problemen met het rolluik snel en vakkundig kunnen oplossen? Dan adviseren we om de techniekers van ROMASS in te schakelen. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het herstellen van alle types elektrische rolluiken. Maar hoe kunt u een van de ervaren monteurs inschakelen? Hieronder wordt er kort uitgelegd hoe u een afspraak kunt indienen.

Bij ROMASS kan je via onze website een storing aanmelden of telefonisch. Wanneer je een storing via de website wilt aanmelden, dien je een aanmeldingsformulier in te vullen. Als je het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever telefonisch een reparatie aanmelden? Geen probleem. Je kan ons bereiken op: 085-7822730.