Roldeuren onderhoud volgens de wettelijke eisen

Roldeuren zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Daarom is het erg belangrijk dat de roldeuren altijd goed functioneren. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfsproces in gevaar komt, omdat de roldeuren defect zijn. Om dit te voorkomen is het erg belangrijk om jaarlijks de roldeuren te onderhouden en keuren. Neem daarom per direct contact op met ROMASS Business om en serviceovereenkomst af te sluiten.

Roldeuren onderhoud

Het is erg belangrijk om roldeuren onderhoud te verrichten. Naast het feit dat uw bedrijfsproces anders in gevaar komt voorkomt u ook onnodige extra kosten en is het wettelijk verplicht om roldeuren jaarlijks te laten onderhouden. Voor onderhoud aan uw roldeuren bent u bij ROMASS Business aan het goede adres, want de monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van laatste technieken en modellen deuren. De monteurs van ROMASS Business zijn ook VCA-gecertificeerd en hierdoor zijn de monteurs in staat om een veilige werkomgeving te creƫren voor zowel zichzelf als voor de klant.

De monteurs van ROMASS Business staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om uw problemen met betrekking tot roldeuren op te lossen. De monteurs kunnen zelfs in geval van spoedstoringen binnen 2 uur te plaatse zijn.

Serviceovereenkomst afsluiten

Heeft u onderhoud nodig aan uw roldeuren? Ga dan snel naar de website van ROMASS Business om een serviceovereenkomst af te sluiten. Wanneer u een serviceovereenkomst afsluit bij ons bieden wij keuring, reparatie en onderhoud aan. Onze professionele monteurs verrichten elk jaar onderhoud aan uw roldeuren en voor storingen staan de monteurs 24/7 voor u klaar. U kunt ook telefonisch een serviceovereenkomst afsluiten. Dit doet u door te bellen naar 03/8080702