Rijschool Hoofddorp Actie

Rijschool speciale actie

Bent u op zoek naar een rijschool? Dan is het verstandig om de verschillende acties in de gaten te houden. Je gaat niet in een les afrijden, en vaak is het daarom verstandig om een pakket te nemen zodat je uiteindelijk een stuk goedkoper uitkomt per uur dan als je elke week een uur apart zou betalen.
Zoek niet verder. Bij Rijschool Hartewens hebben ze sinds kort 4 verschillende pakketten, met verschillende aantal lessen die een hoop voordeel zullen opleveren. Hoe meer lessen, hoe meer korting op de kosten per uur. Rijschool Hartewens heeft onder de pakketten netjes neergezet hoeveel korting per uur je precies totaal krijgt.
Het enige waar je nog op moet letten is het aantal lessen dat je denkt nodig te hebben. Heb jij bijvoorbeeld al een brommer rijbewijs, en wat rijervaring erop, dan kan dat natuurlijk goed uitpakken tijdens je rijlessen, omdat je al gewend bent om op de weg te rijden. Dan is het waarschijnlijk een beter idee om het goedkoopste pakket te nemen. Geen ervaring op de weg en moet je je theorie ook nog halen? Kijk dan naar de iets duurdere pakketten.
Waar wacht u nog op? Deze Rijschool in Hoofddorp zal deze voordelige acties zeker niet voor altijd aanhouden!