Rijschool beginnen in Leiden

Wil jij een rijschool Intense Leiden beginnen? Dan zijn er meerdere dingen waarmee je rekening moet houden. Zou zal je over al je inkomsten belastingen moeten betalen, zal je een goede lesauto moeten aanschaffen en laten keuren. En zal je een diploma moeten halen om rijinstructeur te mogen zijn en eventueel extra voor bijvoorbeeld mensen op te leiden met faalangst. Rijschool-Leiden.nl bied ook goede opties.

Bij het aanschaffen van een lesauto raden wij aan niet te veel te letten op “nieuw”. leerlingen interesseert het vaak weinig hoe een bepaalde lesauto eruit ziet en hebben meer interesse in het krijgen van goede lessen zonder dat ze stress ervaren. Dit kan gemakkelijk gedaan worden in een tweede hands auto. Daarnaast moet u niet vergeten dat u de BTW terug krijgt over de aanschaf van uw auto, zo ben je nog een stukje goedkoper uit!

Houdt er rekening mee dat een auto moet worden omgebouwd voor zo’n 800, dubbele bediening, extra spiegels en ga zo maar door. Het is daarnaast natuurlijk ook gewoon mogelijk een rijles auto op te kopen van iemand die gaat stoppen met lesgeven, dat kan je veel tijd en geld besparen.

Naast dat kan je bij bijvoorbeeld L-Rent goedkoop een goede lesauto kopen, op termijn zal dit alleen wel duurder zijn en raden wij dus aan altijd een tweedehands auto te kopen.